Подготовка за матура по английски език

Подготовка за матура по английски език

И тази година много висши учебни заведения у нас приемат студенти с оценката от матурата по английски език! Ако искате да ползвате тази оценка, но чувствате неувереност в знанията си, заповядайте при нас в Езиков център Deutsch-korrekt, където ще Ви помогнем в подготовката за изпита. 
Подобно на всеки друг изпит, матурата по английски език има специфичен формат. Основната цел на курсовете ни е да запознае зрелостниците с този формат и да ги научи на методи и техники, които да направят успешното полагане на матурата по-лесно. Цялостната подготовка се извършва с помощта на специално подбрани помагала и учебници. За да бъде успешна подготовката, нивото на владеене на английски език на курсистите трябва да бъде В2 (Upper-Intermediate), спрямо Европейската езикова рамка.
В Езиков център Deutsch korrekt предлагаме два варианта на подготовка за матурата по английски език:
• Целогодишно обучение, което има за цел да затвърди знанията на курсистите като се набляга на основната граматика за ниво В2. След приключване на целогодишното обучение предлагаме и кратък курс с продължителност 20 учебни часа, през който се правят примерни тестове от минали матури, също от помагала и учебници.
• Само кратък курс за ученици, чието ниво на владеене на английски език е В2 и нямат нужда от преговор и затвърждаване на знанията.
Основната цел на краткия курс е да запознае зрелостниците с изпитния формат, тъй като успешното полагане на изпита до голяма степен зависи от познаване и свикване с типа и броя на упражненията, с които учениците трябва да се справят за много ограничено време. В края на курса се прави пробна матура и резултатите се обсъждат с преподавател.

Продължителността на целогодишното обучение е 7 месеца, с хорариум 100 учебни часа.

Цена: 780лв без включени учебни материали.


Краткият курс се провежда в рамките на 1 месец, с хорариум 20 учебни часа.
Цена: 200 лв с включени учебни материали.
Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *