Нашите приятели

НашиTE курсисти за нас

Личните успехи на нашите ученици са причината, те отново и отново да ни се доверяват, да търсят нашата подкрепа, покорявайки нови хоризонти.

Искрено се радваме на всяка тяхна стъпка напред и нагоре. Това ни мотивира и ние постоянно да търсим нови предизвикателства и да се усъвършенстваме.

Преди 5 години, когато реших да работя в Германия, естествено трябваше да започна първо с езика. Изкарах курс по немски, опитах и с частни уроци и точно когато си помислих, че да научиш този език е мисия невъзможна, съдбата ме срещна с г-жа Паунова. Вече отчаяна, реших да опитам като за последно при нея. Вече знам едно - език се учи, когато и този, които те учи полага усилия, а не гледа само да му минат часовете. И дори вие понякое време да се отчаете и се откажете, просто г-жа Паунова няма да го направи. Ще бъде с вас до края. Повярвайте ми, тя не се отказва, докато не се получи резултат. При мен се получи, ще стане и с Вас. Благодаря й от сърце, тя промени живота ми.
Силвия Стефанова
Изключителни професионалисти! Благодаря ви за персоналното отношение и ангажираността ви! Успех и до нови срещи!
Светослава Георгиева Кръстева
Изключително съм доволна от професионализма и отношението на екипа!
Т. М.
Страхотно място за щастливи деца! 
 Веселина Йорданова
Страхотни учители! Предразполагат да се чувстваш добре и да учиш с интерес.                                         
Йоана Вълчева
Страхотни! Препоръчвам.                                  
  Мариела Христова
🤩Ние сме много доволни! Детето е само от 4 седмици в Занималнята и вече с желание казва думички и изречения, чете и пее на немски🤩
Нели Трошева
Здравейте, пиша Ви най-сърдечно да благодаря за предоставената помощ в подготовката за сертификат към Goethe instit ниво С1. Преди около месец дойдох при Вас за консултации няколко пъти. С радост мога да съобщя, че го изкарах изпита успешно с висок резултат. Благодаря Ви отново за чудесната работа. Искам да допълня само чисто информативно, че форматът на изпита не се е променил, както ми беше съобщено по-рано от Гьоте институт и частта с Grafikbeschreibung все още присъства във фромата на изпита. Поздрави, Кристина Велкова