fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово
Нашите приятели

Нашите курсисти за нас

Личните успехи на нашите ученици са причината, те отново и отново да ни се доверяват, да търсят нашата подкрепа, покорявайки нови хоризонти.

Искрено се радваме на всяка тяхна стъпка напред и нагоре. Това ни мотивира и ние постоянно да търсим нови предизвикателства и да се усъвършенстваме.

Преди 5 години, когато реших да работя в Германия, естествено трябваше да започна първо с езика. Изкарах курс по немски, опитах и с частни уроци и точно когато си помислих, че да научиш този език е мисия невъзможна, съдбата ме срещна с г-жа Паунова. Вече отчаяна, реших да опитам като за последно при нея. Вече знам едно - език се учи, когато и този, които те учи полага усилия, а не гледа само да му минат часовете. И дори вие понякое време да се отчаете и се откажете, просто г-жа Паунова няма да го направи. Ще бъде с вас до края. Повярвайте ми, тя не се отказва, докато не се получи резултат. При мен се получи, ще стане и с Вас. Благодаря й от сърце, тя промени живота ми.
Силвия Стефанова
Изключителни професионалисти! Благодаря ви за персоналното отношение и ангажираността ви! Успех и до нови срещи!
Светослава Георгиева Кръстева
Изключително съм доволна от професионализма и отношението на екипа!
Т. М.
Страхотно място за щастливи деца! 
 Веселина Йорданова
Страхотни учители! Предразполагат да се чувстваш добре и да учиш с интерес.                                         
Йоана Вълчева
Страхотни! Препоръчвам.                                  
  Мариела Христова
Ние сме много доволни! Детето е само от 4 седмици в Занималнята и вече с желание казва думички и изречения, чете и пее на немски 😍
Нели Трошева
Здравейте, пиша Ви най-сърдечно да благодаря за предоставената помощ в подготовката за сертификат към Goethe instit ниво С1. Преди около месец дойдох при Вас за консултации няколко пъти. С радост мога да съобщя, че го изкарах изпита успешно с висок резултат. Благодаря Ви отново за чудесната работа. Искам да допълня само чисто информативно, че форматът на изпита не се е променил, както ми беше съобщено по-рано от Гьоте институт и частта с Grafikbeschreibung все още присъства във фромата на изпита.
Катя Симеонова
Благодаря на Дани и нейният екип, благодарение на които моят син има смислена и забавна ваканция.Благодарим отново!
So positive and caring team there! Normal people who genuinely want every kid to learn and enjoy the time spent in their center. Definitely recommend!
Благодарение на г-жа Паунова успях да сбъдна своята мечта, а именно да стана студентка в Германия. Имах ниво B1, когато отидох при нея и и казах, че имам само половин година до изпита TestDaF, който трябва да положа, за да кандидатствам в желания от мен университет. Бях доста отчаяна и не вярвах, че ще успея да се подготвя за този период от време. Тя обаче с увереност и усмивка заяви, че това е напълно възможно и дори СИГУРНО. И така започнах да посещавам нейните уроци...за съжаление това продължи само около един месец, защото всички бяхме затворени по домовете си, заради пандемията от COVID-19. Това обаче не беше никакъв проблем за нас. Онлайн уроците бяха също толкова ползотворни, колкото и присъствените(искам да отбележа, че комуникацията беше изцяло на немски). Освен това обучението не свършваше само с упражненията за подготовка за самия изпит. Тъй като г-жа Паунова е учила и живяла в Германия, ми сподели много от опита си и ми даде ценни съвети. Тя се превърна в истински приятел за мен. Помогна ми не само да подобря нивото си на немски език, но и изигра значителна роля за повишаването на самооценката ми. Тя постоянно ми повтаряше, че знам и мога много повече, отколкото си мисля. И ето че съвместните ни усилия показаха своите резултати. Успешно взех изпита и вече имам сертификат, който ми позволи да кандидатствам в Германия. Със сигурност е вярно, че учителите и тяхното отношение са много важни за изграждането ни като личности и за нашите успехи. Уверено мога да твърдя, че Deutsch Korrekt е идеалното място за всеки, който търси мотивация и подкрепа, идеалното място за да научите езика, който ви се струва прекалено сложен и невъзможен за научаване(повярвайте...ВЪЗМОЖНО Е!). На Deutsch Korrekt, и специално на г-жа Паунова, искам да благодаря за професионализма, за всеотдайността и за прекрасното и приятелско отношение!
Наложи се да ползвам услугите на езиковия център за дъщеря ми, която беше записала ДЗИ по Немски език. Въпреки късното записване, веднага се отзоваха! Страхотно отношение и коректност. Само за три месеца постигнахме отлични резултати. Дани, огромно ти благодаря за всичко!🥰
Много съм доволна от услугите на центъра. Синът ми посещава уроци по математика вече 1 година. Всеки път се връща мотивиран и спокоен, че е разбрал всичко. Благодаря на учителите и на Дани, че са винаги там за нас. ❤
Deni Halil-Hasanova
Ние сме българо-американско семейство, което от няколко години живее в Германия. Нашето вече три-езично дете работи с фрау Дани от повече от една година, изцяло онлайн. В резултат на тяхната работа, синът ми стана отличник по немски, със знания и самочувствие изпреварващи много от тези на неговите съученици, чийто роден език е немски. Нейният подход се съобразява със силните страни на сина ми и с това, което той харесва и което го вълнува. В резултат, работата им заедно е и приятна, и продуктивна, а в лицето на фрау Дани нашето дете е намерило не просто чудесен учител, но и съюзник, който го насърчава и вярва в него.