fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

Нашите преподаватели

Доверете се на нашия екип от опитни и вдъхновени преподаватели.
Заразете се с тяхната страст и любов към чуждия език и знанието!

Даниела Паунова

УПРАВИТЕЛ/НЕМСКИ ЕЗИК

Целият ми съзнателен живот е свързан тясно с немския език. След завършване на немска гимназия с получаване на Deutsches Sprachdiplom, продължих образованието си в СУ, специалност немска филология, макар и това да не беше моята мечта. След няколко години следване и успоредно преподаване в България, все пак реших да последвам мечтата си, да уча психология, макар и в Германия. След завършването ми в Свободния университет Берлин и няколко години, точно 10 всъщност, там, се прибрах обратно в България и започнах работа като офис мениджър и човешки ресурси отново основно с немски клиенти. Но преподаването и работата с хора винаги чудесно са се допълвали и така 2018 г. сбъднах и тази своя мечта, отваряйки езиков център Deutsch korrekt. Вече 5 години живея с мечтите, радостите и трудностите, успехите и постиженията на моите ученици. Вече много от тях са или в Германия, Австрия, Швейцрия или на други места по света и няма нищо по-приятно от това да чуя: “Г-жо/ Дани, благодаря ти за помощта.”

И аз съм бекрайно благодарна за всичките уроци, които аз научих и продължавам да научавам от всеки един  от вас, мои ученици!

Връзки

Отстъпки:

При нас можете да се възползвате от следните отстъпки от всички курсове:

Моето семейство – 5 %

Тъй като Езиков център иска да бъде вашият езиков дом, при нас често се обучават както децата, така и родителите. И всички получават по 5% отстъпка от цената.

Доведи приятел – 10%

Повечето от нашите курсисти са дошли при нас по препоръка на техни познати. Това е най-голямото признание за нас и нашата работа.

 

Преподавателският екип на Езиков център Deutsch korrekt!

Нашите преподаватели не просто притежават някаква диплома за владеене на дадения език, те ползват езика свободно, както писмено, така и говоримо. Те са носители на живия език, такъв, какъвто го говорят хората в съответната страна, на улицата, на работа, в семейството, в университета, а не само сухия език от учебниците и разговорниците. Това е така, защото освен че са изучавали езика в университета, те са живели и години наред в съответната страна, попили са от културата и, от социалния живот, нравите, привичките. И така запленяват и своите ученици да ги последват в изучаването на този език. 

Нашите учители имат търпението и умението да преподават, защото знаят, че изучаването на чужд език не е бягане на късо разстояние, не е спринт, а е маратон и изисква време и усилие.  Те знаят, как да ви мотивират, как да ви насърчат, когато Ви е трудно, как да обяснят и най-трудните конструкции и правила.

Всички от екипа на Езиков център Deutsch korrekt ще Ви посрещнем с усмивка и ще направим всичко възможно да оправдаем очакванията Ви. 

Заповядайте в нашите уютни зали, възползвайте се от огромната ни библиотека с книги и помагала на чужди езици и  от онлайн материалите, и най-вече вземете най-доброто от знанията на нашите преподаватели. Те са тук за вас!

Ние не си позволяваме компромиси с качеството! 

При нас получавате безплатно определяне на нивото, обсъждане и залагане на вашите цели и приоритети и заедно с методолог изготвяме план за обучението ви при нас. И сме до вас през цялото време за всички въпроси или трудности, които срещате.

Не се колебайте да ни потърсите!