fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

 

Езиков център Deutsch-korrekt гр. София предлага лятна занималня подходяща за деца на възраст от 4 до 14 години. В нашия езиков център ще Ви предложим уникална програма от разнообразни летни занимания, както и обучение по английски или немски език. 

Нашата основна цел и стремеж е да подтикнем децата да придобиват нови знания, като предизвикаме техния интерес с разнообрази подходи, включващи различни експерименти, преживявания, личен опит и примери от всекидневния живот. Нашият професионален подход на преподаване и възможността за игри на открито правят престоя в нашата лятна занималня предпочитан от всички наши ученици.

 

Професионален подход

Освен игрите разбира се, нашата основна цел е да подобрим знанията на нашите ученици, за това провеждаме обученията си всеки делничен ден от 09:00 ч. до 12:00 ч., като се стараем да поддържаме малки групи, състоящи се от 10-12 деца, за да може нашите педагози да поддържат интереса и да упражняват индивидуален подход към всяко едно дете.
Обученията по немски и английски език са подходящи както за напълно начинаещи, така и за деца, които имат известен опит с езиците.

 

Previous
Next

Лятна Занималня и Обучение По Немски Език за Деца гр. София

За преподаването на нашите уроци се придържаме към методологията на DAZ, чиято цел е да обхванем няколко основни области при децата, а именно – музика и изкуство, околна среда и техника, природа, игра и движение.

Всяка една от тези области присъства в процеса на обучение, като така поддържаме тяхното любопитство, интерес и им даваме възможност да прилагат научените до момента знания под различни форми.

Уроци от Deutsch Korrekt

Лятна Занималня и Обучение По Английски Език за Деца гр. София

Школа по английски език

Нашата система на преподаване се базира на National Geographic Kids, при която основната цел в процеса на обучение е децата не просто да научават нови думи на английски език, а да се запознават с интересни факти, засягащи заобикалящата ни среда. По този начин децата много по-лесно и бързо възприемат и научават и разбират английския език.

 

Лятна Езикова Занималня София

нашите прекрасни деца

В нашия езиков център Deutsch korrekt децата имат възможност да развиват и своите творчески умения, като се стараем да насърчаваме всички страни на тяхното въображение и артистичност.
Ние четем, пишем, играем сюжети от прочетеното и наученото и обръщаме внимание на всеки детайл.
На разположението на нашата лятна езикова занималня е огромна библиотека с разнообразна литература както на български така и на немски и английски език.

 

Разнообразни Игри

В процеса на преподаване използваме разнообразни игри, които целят да управляваме емоциите, да развиваме мисленото и логиката. На разположение при нас са много настолни игри, изключително подходящи за децата на възраст от 3 до 15 години.

Въпроси и отговори

В нашата лятна занималня обръщаме голямо внимание на всички въпроси, които нашите деца искат да зададат.

Запознаваме ги с разнообразни теми свързани с миналото, историята, планетите, езиците, емоциите и всяка интересна тема, която ги вълнува. 

Нашият екип винаги се старае да поднася знанието по един специален начин, който буди у децата интерес и ги провокира и сами да търсят логиката и да откриват отговорите.

 

Лятна Занималня Deutsch-korrekt Гр. София

Ще бъде мястото, което вашите деца посещават с удоволствие. Мястото, където намират баланса между знания и игри, съчетавайки разнообразни занимания с учебния материал и подобрявайки своите знания и умения, за да може да започнат новата учебна година много по-уверени, знаещи и можещи.

Лято 2024
Лятна занималня с интензивно изучаване на немски и или/ английски език

Лятна занималня 2024

Лятната заималня в Deutsch korrekt е подходяща за деца от 4 до 14 години. 

За нашите приятели сме подготвили уникална програма, както за чуждоезиковото обучение по немски или английски език, така и за летните занимания следобед, когато ще се качим в машината на времето, ще летим с вълшебното килимче на Аладин и ще майсторим соволка до Космоса

Образователните занимания в лятната занималня, съобразно учебните програми са направени така, че децата да учат чрез експерименти, личен опит и преживяване, търсейки приложения на знанията в реалната заобикаляща ни среда. 

Това разбира се съвсем не означавам, че няма да бъдем навън, да тичаме, да играем, да щуреем и да се състезаваме. Голяма част от времето ще си прекарваме навън, откривайки и научавайки много нови и интересни неща в града или сред природата.

Интензивно всекидневно обучение по немски език и/или
английски език в лятна занималня Deutsch korrekt!

Чуждоезиковото обучение в рамките на занималнята е всеки предиобед от 09:00 до 12:00 ч. 

Групите са до 10 -12 деца, съобразени с възрастта и познанията на децата.  

Подходящо е и за напълно начинаещи.!

Можете да посещавате и само този езиков модул от лятната ни занималня .

Немски за мъници

Обучението по немски език за деца

се базира на методологията на DAZ, която цели цялостно потапяне в езика, обхващайки няколко области при децата:

музика и изкуство, 

природа, околна среда и техника,

игра и движение.

Всеки един от тези елементи присъства при всеки един обучителен блок по дадена тема през лятната занималня, което от една страна стимулира изключително много концентрацията на децата, подхранва тяхното любопитство, а от друга страна им дава възможност да прилагат наученото под различни форми и в различни ситуации.

Лятна езикова занималня

Обучение по английски език

Базирайки се на системата на National Geographic kids децата не просто ще учат английски език, а ще научават много интересни неща за заобикалящата ни среда и нас човеците. Ще обогатяват лексиката си, обсъждайки различни теми от света на природата.

"Bringing the world to the classroom and the classroom to life" ...

Това е мотото на тази учебна система – Our world, и изборът ни се спря на нея, защото най-точно отговаря на нашите представи за модерно чуждоезиково обучение при деца между 5 и 15 год.

Какво още ще намерите в занималнята?

забавачка за деца

Математическа логика или логическа математика!

Математиката е в основата на всички науки и ние ще се убедим, че нито е толкова страшна, а още по-малкото скучна. Важното е да намерим нейното приложение в нашето ежедневие и света, който ни заобикаля. Ще решаваме логически задачи, ще се състезаваме със задачи от Европейското кенгуру, Великденско математическо състезание и други подобни формати, и ще сме супер подготвени за новата учебна година. 

Любими книжки - верни другари!

Ще четем изразително, ще режисираме и изиграваме сцени по прочетеното. Ще бъдем и оратори, и артисти, и режисьори, а защо не и сами сценаристи. Ще се учим да пишем правилно, а и красиво.

За целта на разположение на децата е нашата огромна библиотека с най-разнообразна детско-юношеска литература, помагала, енциклопедии, списания, не само на български, но и на немски, английски и италиански език.

Разговорен Немски в Езиков Център Deutsch-korrekt

Забавните комуникативни игри

ще ни помогнат да сме по-концентрирани, да общуваме по-добре с връстниците си, да разпознаваме и управляваме емоциите си, да изразяваме и отстояваме себе си, но и да зачитаме и уважаваме околните. Тук на помощ ще ни са както многобройните настолни игри, така и програмата по асертивност, която е разработе специално за деца между 6-15 год,

Философия за деца

Какво по-хубаво време за философстване по различни въпроси от лятната ваканция – въпроси, на които няма еднозначни отговори. Ще се запознаем с теми, стари, колкото света или пък съвсем нови и такива от бъдещето. И най-важното няма да ни е страх да задаваме въпроси, да търсим обяснения и да даваме идеи за решения.

Философия за деца
експерименти за деца

Експерименти! 

За да разберем, как функционира света около нас, ще правим много експерименти. Какво е науката и защо е толкова важна за човечеството? Как се прави наука? Искам ли и аз да бъда учен?

Творчески дела с подръчни нещица

Какво по-хубаво от това сам да измайсториш нещо! И ние много майсторим, режем, лепим, рисуваме, използваме глина, плъсти, мидичките от морето, клоните от парка и всичко друго, което ни се мерне пред очите. За въображението няма граници.

Езиков център Deutsch korrekt

Игри навън! 

Ще опознаваме света от близо, защото опитът винаги е най-добрият учител.
Затова ще посещаваме и много интересни места, изложби, музеи, лаборатории. Ще събираме емоции и преживявания, за които да разказваме през цялата учебна година.

Лятната езикова занималня ще даде на вашите деца онзи баланс от полезни и приятни занимания, които да събудят и задържат интереса на децата към знанията. Съчетавайки забавленията с интересни задачи и обучения, децата не само, че няма да са забравили учебния материал за следващата учебна година, ами ще бъдат много по-добре подготвени, уверени и мотивирани, да продължат да се учат.

Един типичен ден в лятната занималня

Сутрин в занималнята

8.00 до 9.00 часа – Посрещане на децата, сутрешна загрявка и игри.

9.00 до 09.30 часа – Morgenkreis:  Нашето специално кръгче, където всички споделят своите мисли, впечатления, чувства. Задаваме и темата на деня.

09.30 до 10.30 часа – Тематични занимания по немски/английски език и темата на деня.

10.30 до 11.00 часа –Междинна закуса –  плодове и гризинки (чай и вода има целодневно на разположение на децата)

11.00 до 12:00 ч. – Продължение на заниманията по немски език и темата на деня.

12.00 ч. – Обяд (Не е включен в общата такса. Поръчваме топло, готвено меню, по избор на децата и родителите.)

Следобедна занималня

13.00 до 14.30 часа – Игри навън, на блзиката площадка, ако не е планиран излет или екскурзия.

14.30 – 15.00 ч. –  Време за индивидуално четене, разказване и приказки.

15.00 до 16.30 часа – Време за нашите различни клубове. Часове за ексеприменти, творчески, кулинарни работилнички, часове по философия или състезателна математика

16.30  – Следобедна закуска

17.00 – 18.00 – Резюме на темата на деня, впечатления от деня

18.00 – 19.00 ч. – Свободни игри

Програма на лятна занималня 2024

Всяка седмица ще представим на децата вълнуващи теми, които те ще претворят по разнообразни начини!
Можете да ни посещавате също само отделни седмици, когато сте в града..

Важна актуална информация за децата,
посещаващи занималня "Лято 2024"

Списък за лятната занималня:

● шише с вода

● 2 бр. тетрадки (с редове и квадратчета)

● пантофки /удобни кецове

● слънцезащитен крем 

● репелент, дъждобран и/или яке с качулка

● списък с книги за четене през лятото (в случай че има такъв)

Занималнята разполага с огромна библиотека, както на български език, така и на немски, английски, руски и италиански. На разположение на децата ще бъдат всички книги от учебния списък, както и много енциклопедии, справочнииц и др.

Възползвайте се от нашите книги! 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Цени и отстъпки

Цени

лв. 70,00 / ден
  • 680,00 лв./ месец (08:00-19:00)
  • 480,00 лв. / месец на половин ден
  • 200,00 лв./ седмица
  • 120,00 лв. / седмица на половин ден
  • 40,00 лв./ половин ден (08:00-12:00)

Отсъпки!

  • 10% отстъпка за ранно записване до 13.05.2023
  • 10% отстъпка за второ дете
  • 10% отстъпка доведи приятел
  • 10% за учениците от учебната занималня
  • 10% за всички наши други обучения

* Цената не включва (храна, пътни разходи и входни такси за музеи/ басейн/ зоопарк/ кино и допълнителни занимания по време на лятната занималня.

Как да запиша детето си в лятна занималня Deutsch korrekt?

● можете да се запишете на тел.: 0878 22 92 44

● да ни изпратите мейл на info@deutsch-korrekt.eu

● да ни посетите в офиса ни на ул. Солун 45

● да попълните и изпратите контактната форма тук:

Форма за запис

Моля, попълнете формуляра за записване в лятна занималня 2022!

След което трябва да заплатите капаро в размер на 100.00 лв. за запазване на място в лятната занималня.

Заплащането на цялата дължима може да направите до 3 дни преди започване на занималнята

● при нас в офиса ни: ул. Солун 45

● или по банков път.

В основание за плащане напишете името на детето!

Лятна немска занималня
Немският е лесен като детска песен!
Немски език в занималня Deutsch korrekt
Немската азбука на шега научихме ние на мига!
Математиката е навсякъде около нас
Задачи решаваме и света преоткриваме!
Околосветско пътешествие
Кой желае да се качи нашия кораб към далечни страни и светове?!
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn