Лятна занималня

Лятна занималня

 

Езиков център Deutsch-korrekt гр. София предлага лятна занималня подходяща за деца на възраст от 4 до 14 години. В нашия езиков център ще Ви предложим уникална програма от разнообразни летни занимания, както и обучение по английски или немски език. 

Нашата основна цел и стремеж е да подтикнем децата да придобиват нови знания, като предизвикаме техния интерес с разнообрази подходи, включващи различни експерименти, преживявания, личен опит и примери от всекидневния живот. Нашият професионален подход на преподаване и възможността за игри на открито правят престоя в нашата лятна занималня предпочитан от всички наши ученици.

 

Професионален подход

Освен игрите разбира се, нашата основна цел е да подобрим знанията на нашите ученици, за това провеждаме обученията си всеки делничен ден от 09:00 ч. до 12:00 ч., като се стараем да поддържаме малки групи, състоящи се от 10-12 деца, за да може нашите педагози да поддържат интереса и да упражняват индивидуален подход към всяко едно дете.
Обученията по немски и английски език са подходящи както за напълно начинаещи, така и за деца, които имат известен опит с езиците.

 

Previous
Next

Лятна Занималня и Обучение По Немски Език за Деца гр. София

За преподаването на нашите уроци се придържаме към методологията на DAZ, чиято цел е да обхванем няколко основни области при децата, а именно – музика и изкуство, околна среда и техника, природа, игра и движение.

Всяка една от тези области присъства в процеса на обучение, като така поддържаме тяхното любопитство, интерес и им даваме възможност да прилагат научените до момента знания под различни форми.

Уроци от Deutsch Korrekt

Лятна Занималня и Обучение По Английски Език за Деца гр. София

Школа по английски език

Нашата система на преподаване се базира на National Geographic Kids, при която основната цел в процеса на обучение е децата не просто да научават нови думи на английски език, а да се запознават с интересни факти, засягащи заобикалящата ни среда. По този начин децата много по-лесно и бързо възприемат и научават и разбират английския език.

 

Лятна Езикова Занималня София

нашите прекрасни деца

В нашия езиков център Deutsch korrekt децата имат възможност да развиват и своите творчески умения, като се стараем да насърчаваме всички страни на тяхното въображение и артистичност.
Ние четем, пишем, играем сюжети от прочетеното и наученото и обръщаме внимание на всеки детайл.
На разположението на нашата лятна езикова занималня е огромна библиотека с разнообразна литература както на български така и на немски и английски език.

 

Разнообразни Игри

В процеса на преподаване използваме разнообразни игри, които целят да управляваме емоциите, да развиваме мисленото и логиката. На разположение при нас са много настолни игри, изключително подходящи за децата на възраст от 3 до 15 години.

Въпроси и отговори

В нашата лятна занималня обръщаме голямо внимание на всички въпроси, които нашите деца искат да зададат.

Запознаваме ги с разнообразни теми свързани с миналото, историята, планетите, езиците, емоциите и всяка интересна тема, която ги вълнува. 

Нашият екип винаги се старае да поднася знанието по един специален начин, който буди у децата интерес и ги провокира и сами да търсят логиката и да откриват отговорите.

 

Лятна Занималня Deutsch-korrekt Гр. София

Ще бъде мястото, което вашите деца посещават с удоволствие. Мястото, където намират баланса между знания и игри, съчетавайки разнообразни занимания с учебния материал и подобрявайки своите знания и умения, за да може да започнат новата учебна година много по-уверени, знаещи и можещи.

Лятна занималня

Лято 2022
Лятна занималня с интензивно изучаване на немски и или/ английски език

Лятна занималня 2022

Лятната заималня в Deutsch korrekt е подходяща за деца от 4 до 14 години. 

За нашите приятели сме подготвили уникална програма, както за чуждоезиковото обучение по немски или английски език, така и за летните занимания следобед, когато ще се качим в машината на времето, ще летим с вълшебното килимче на Аладин и ще майсторим соволка до Космоса

Образователните занимания в лятната занималня, съобразно учебните програми са направени така, че децата да учат чрез експерименти, личен опит и преживяване, търсейки приложения на знанията в реалната заобикаляща ни среда. 

Това разбира се съвсем не означавам, че няма да бъдем навън, да тичаме, да играем, да щуреем и да се състезаваме. Голяма част от времето ще си прекарваме навън, откривайки и научавайки много нови и интересни неща в града или сред природата.

Интензивно всекидневно обучение по немски език и/или
английски език в лятна занималня Deutsch korrekt!

Чуждоезиковото обучение в рамките на занималнята е всеки предиобед от 09:00 до 12:00 ч. 

Групите са до 10 -12 деца, съобразени с възрастта и познанията на децата.  

Подходящо е и за напълно начинаещи.!

Можете да посещавате и само този езиков модул от лятната ни занималня .

Немски за мъници

Обучението по немски език за деца

се базира на методологията на DAZ, която цели цялостно потапяне в езика, обхващайки няколко области при децата:

музика и изкуство, 

природа, околна среда и техника,

игра и движение.

Всеки един от тези елементи присъства при всеки един обучителен блок по дадена тема през лятната занималня, което от една страна стимулира изключително много концентрацията на децата, подхранва тяхното любопитство, а от друга страна им дава възможност да прилагат наученото под различни форми и в различни ситуации.

Лятна езикова занималня

Обучение по английски език

Базирайки се на системата на National Geographic kids децата не просто ще учат английски език, а ще научават много интересни неща за заобикалящата ни среда и нас човеците. Ще обогатяват лексиката си, обсъждайки различни теми от света на природата.

"Bringing the world to the classroom and the classroom to life" ...

Това е мотото на тази учебна система – Our world, и изборът ни се спря на нея, защото най-точно отговаря на нашите представи за модерно чуждоезиково обучение при деца между 5 и 15 год.

Какво още ще намерите в занималнята?

забавачка за деца

Математическа логика или логическа математика!

Математиката е в основата на всички науки и ние ще се убедим, че нито е толкова страшна, а още по-малкото скучна. Важното е да намерим нейното приложение в нашето ежедневие и света, който ни заобикаля. Ще решаваме логически задачи, ще се състезаваме със задачи от Европейското кенгуру, Великденско математическо състезание и други подобни формати, и ще сме супер подготвени за новата учебна година. 

Любими книжки - верни другари!

Ще четем изразително, ще режисираме и изиграваме сцени по прочетеното. Ще бъдем и оратори, и артисти, и режисьори, а защо не и сами сценаристи. Ще се учим да пишем правилно, а и красиво.

За целта на разположение на децата е нашата огромна библиотека с най-разнообразна детско-юношеска литература, помагала, енциклопедии, списания, не само на български, но и на немски, английски и италиански език.

Разговорен Немски в Езиков Център Deutsch-korrekt

Забавните комуникативни игри

ще ни помогнат да сме по-концентрирани, да общуваме по-добре с връстниците си, да разпознаваме и управляваме емоциите си, да изразяваме и отстояваме себе си, но и да зачитаме и уважаваме околните. Тук на помощ ще ни са както многобройните настолни игри, така и програмата по асертивност, която е разработе специално за деца между 6-15 год,

Философия за деца

Какво по-хубаво време за философстване по различни въпроси от лятната ваканция – въпроси, на които няма еднозначни отговори. Ще се запознаем с теми, стари, колкото света или пък съвсем нови и такива от бъдещето. И най-важното няма да ни е страх да задаваме въпроси, да търсим обяснения и да даваме идеи за решения.

Философия за деца
експерименти за деца

Експерименти! 

За да разберем, как функционира света около нас, ще правим много експерименти. Какво е науката и защо е толкова важна за човечеството? Как се прави наука? Искам ли и аз да бъда учен?

Творчески дела с подръчни нещица

Какво по-хубаво от това сам да измайсториш нещо! И ние много майсторим, режем, лепим, рисуваме, използваме глина, плъсти, мидичките от морето, клоните от парка и всичко друго, което ни се мерне пред очите. За въображението няма граници.

Езиков център Deutsch korrekt

Игри навън! 

Ще опознаваме света от близо, защото опитът винаги е най-добрият учител.
Затова ще посещаваме и много интересни места, изложби, музеи, лаборатории. Ще събираме емоции и преживявания, за които да разказваме през цялата учебна година.

Лятната езикова занималня ще даде на вашите деца онзи баланс от полезни и приятни занимания, които да събудят и задържат интереса на децата към знанията. Съчетавайки забавленията с интересни задачи и обучения, децата не само, че няма да са забравили учебния материал за следващата учебна година, ами ще бъдат много по-добре подготвени, уверени и мотивирани, да продължат да се учат.

Един типичен ден в лятната занималня

Сутрин в занималнята

8.00 до 9.00 часа – Посрещане на децата, сутрешна загрявка и игри.

9.00 до 09.30 часа – Morgenkreis:  Нашето специално кръгче, където всички споделят своите мисли, впечатления, чувства. Задаваме и темата на деня.

09.30 до 10.30 часа – Тематични занимания по немски/английски език и темата на деня.

10.30 до 11.00 часа –Междинна закуса –  плодове и гризнки (чай и вода има целодневно на разположение на децата)

11.00 до 12:00 ч. – Продължение на заниманията по немски език и темата на деня.

12.00 ч. – Обяд (Не е включен в общата такса. Поръчваме топло, готвено меню, по избор на децата и родителите.)

Следобедна занималня

13.00 до 14.30 часа – Игри на вън, на блзиката площадка, ако не е планиран излет или екскурзия.

14.30 – 15.00 ч. –  Време за индивидуално четене, разказване и приказки.

15.00 до 16.30 часа – Време за нашите различни клубове. Часове за ексеприменти, творчески, кулинарни работилнички, часове по философия или състезателна математика

16.30  – Следобедна закуска

17.00 – 18.00 – Резюме на темата на деня, впечатления от деня

18.00 – 19.00 ч. – Свободни игри

Важна актуална информация за децата,
посещаващи занималня "Лято 2022"

Списък за лятната занималня:

● шише с вода

● 2 бр. тетрадки (с редове и квадратчета)

● пантофки /удобни кецове

● слънцезащитен крем 

● репелент, дъждобран и/или яке с качулка

● списък с книги за четене през лятото (в случай че има такъв)

Занималнята разполага с огромна библиотека, както на български език, така и на немски, английски, руски и италиански. На разположение на децата ще бъдат всички книги от учебния списък, както и много енциклопедии, справочнииц и др.

Възползвайте се от нашите книги! 

Цени и отстъпки

Цени

лв. 35,00 / ден
  • 480,00 лв./ месец
  • 280,00 лв. / месец на половин ден
  • 180,00 лв./ седмица
  • 90,00 лв. / седмица на половин ден
  • 20,00 лв./ половин ден (08:00-12:00)

Отсъпки!

  • 10% отстъпка за ранно записване до 01.05.2022
  • 10% отстъпка за второ дете
  • 10% отстъпка доведи приятел
  • 10% за учениците от учебната занималня
  • 10% за всички наши други обучения

* Цената не включва (храна, пътни разходи и входни такси за музеи/ басейн/ зоопарк/ кино и допълнителни занимания по време на лятната занималня.

Как да запиша детето си в лятна занималня Deutsch korrekt?

● можете да се запишете на тел.: 0878 22 92 44

● да ни изпратите мейл на info@deutsch-korrekt.eu

● да ни посетите в офиса ни на ул. Солун 45

● да попълните и изпратите контактната форма тук:

Форма за запис

Моля, попълнете формуляра за записване в лятна занималня 2022!

След което трябва да заплатите капаро в размер на 50.00 лв. за запазване на място в лятната занималня.

Заплащането на цялата дължима може да направите до 3 дни преди започване на занималнята

● при нас в офиса ни: ул. Солун 45

● или по банков път:

Банка: Райфайзен Банк

IBAN: BG55RZBB91551008928965
BIC: RZBBBGSF

В основание за плащане напишете името на детето!

Лятна немска занималня
Немският е лесен като детска песен!
Немски език в занималня Deutsch korrekt
Немската азбука на шега научихме ние на мига!
Математиката е навсякъде около нас
Задачи решаваме и света преоткриваме!
Околосветско пътешествие
Кой желае да се качи нашия кораб към далечни страни и светове?!
Previous
Next