fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

Ваканция ура!

Немски език за мъници

Всички деца с огромен трепет, радост и нетърпение очакват лятната ваканция. Край на изтощителното училище, огромните домашни, стресиращите тестове. На никой не му се мисли за уроци, курсове или учене.

Но лятната ваканция никак не е кратка, макар че ни се струва, че минава за миг. И през този никак не малък период от време децата за жалост забравят една голяма част от наученото и още по-лошото е, че се  отучват от всички навици за учене и когато настъпи новата учебна година имат нужда поне от месец, за да влязат отново в ритъм. А то хоп и дошла Коледа и нова ваканция 🙂

На кому е нужно да се подлага пак на този стрес, вместо да внесете баланс и хармония в живота си. Съвсем не Ви съветваме децата да не се насладят на ваканцията си, да щуреят, тичат, да помързелуват, да се поглезят при баба и дядо, да пътешестват. Напротив – това са чудесни и необходими за децата емоции и нови впечетления, които ще са им полезни в израстването. 

Но често вместо това ги намирате все вкъщи, пред компютъра, плейстейшъна, телевизора, на чата, на телефона. Няма да сме поредните, които да Ви обясняват, колко негативно влияние има всичко това върху детското развитие. Ще Ви предложим за сметка на това алтернативи: разумни, приятни и ненатоварващи.

Нека и детето изпита удовлетворение от това, че е научило нещо ново, че се старае и успява.

Разгледайте нашите летни предложения

Със сигурност и Вашето дете би намерило нещо интересно, а и полезно. Когато започне учебната година със сигурност ще сте ни благодарни!