fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово
Разговорен немски
За какво учим един език, ако в крайна сметка не говорим на него?!

В многомилионния мултинационален град Берлин се срещат хора от може би всички нации от целия свят. Всеки носи особеностите и характерните черти за своята националност и култура, но всички те се срещат в Берлин и намират път един към друг и благодарение на езика.

Ich liebe Berlin!

Езиков център Deutsch korrekt отваря врати за Berliner Cafе`!

● За тези, които се чудят, къде и как да практикуват наученото от различни курсове;

● За тези, които разбират всичко, когато четат, но не могат сами да общуват на немски език;

● За тези, които искат да намерят други приятели на немския език;

В приятна, непринудена обстановка, на чаша чай или кафе ще можем да си говорим за всички теми, които Ви вълнуват, естествено на НЕМСКИ ЕЗИК!

Уча немски език

Нашата мотивация

Дори и най-мотивираните ни курсисти понякога губят желание и смисъл от ученето на чуждия език именно, защото няма къде да го практикуват. Да, някои четат книги или списания на немски език, (което си е цяло предизвикателство),  други гледат филми, телевизия, но въпреки това, когато я няма живата реч, истинската комуникация, тогава и мотивацията бързо изчезва.

Затова препоръчваме и на всичките ни курсисти непременно да се възползват от всяка възможност да говорят на немски език. 

Често чуваме дори от хора, живеещи в Германия или пътували до Германия, че почти не са говорили на немски език. Било, защото са попаднали в българоезична среда, било, защото с английски все пак криво ляво са се разбрали. Но това не е много успешна стратегия, ако наистина искате да проговорите на немски.

Wo ein Wille ist, da ist auch ein Weg!

Имайки предвид, колко е важно упражняването, особено на немски език, Ви препоръчваме горещо участието в разговорна група. Защото, ако на английски се проговаря много полесно, от една страна поради спецификата на самия език, от друга страна поради поширокото му приложение в ежедневието ни и в заообикалящата ни среда, то при немския език нещата стоят по малко потруден начин.

Не се колебайте и не чакайте да знаете повече или да се чувствате по-уверени. Именно тук ще се изненадате и уверите, колко много всъщност сте научили.

С този курс Вие ще имате възможност:

● да се освободите от притесненията си, дали ще кажете нещо правилно или не;

● да разширите речниковия си запас и да прехвърлите думите и изразите от пасивния в активния си речник;

● да свикнете с немската реч и мелодия на езика и да разбирате повече;

● да подобрите произношеието си;

● да повишите мотивацията си, придобивайки увереност в себе си и убеждавайки се, че все пак можете да говорите на немски език.

График

● Всяка събота следобед от 16:00 до 17:30 ч.

● Темите за разговор и дискусиите от Вас, кафето от нас!

● Цена на едно посещение: 25.00 лв.

● При предплащане на пакет за месец получавате отстъпкa.

● Безплатни учебни материали.

● Ниво: мин. A2 (завършено).

При интерес от Ваша страна може да се организира група и за по-начално ниво.