fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

Практическа немска граматика

За всички, които са минали няколко нива на обучение по немски език (поне до B1), но въпреки това усещат пропуски в граматиката, защото в курсовете обикновено се набляга на комуникативния елемент и за много граматика обикновено не остава толкова време, ние от Deutsch korrekt предлагаме един интензивен курс по практическа немска граматика.

Целта  е спокойно да преговорите всички основни структури на немската граматика, да ги систематизирате и в крайна сметка да свикнете да ги използвате.

Това не е теоретичен курс за академици!

Курсът е изцяло с практическа насоченост и благодарение на множеството упражнения, които ще се правят, ще започнете да говорите и пишете по-осъзнато и граматически правилно.

График

Групи: 3-8 човека;

Нива: мин. А2/B1+

Продължителност: 36 учебни часа;

Цена: 310,00 лв. (с включени учебни материали

 Дни на провеждане: неделя сутрин 09:30 ч.- 12:30 ч

Свържете се с нас, за да разберете, кога старира следващия курс.

При сформиране на група, можем да старираме веднага.

Ще бъдат разгледани следните теми:

  1. Съществително име: род и число; определителен и неопределителен член
  2. Местоимения
  3. Глагол: спрежение, правилни и неправилни глаголи, модални глаголи, глаголи с делими и неделими представки, рефлексивни глаголи, императив
  4. Глаголни времена
  5. Наклонения
  6. Падежи: употреба, склонение на съществителни и прилагателни
  7. Предлози
  8. Видове изречения
  9. Обобщение- въпроси
german-language-learning1
Курсове по немски език

На повечето изучаващи немски език, немската граматика прилича на огромно страшно животно, което е по-добре изобщо да не закачат. 

Дори и повечето курсове се рекламират точно по този начин: без досадна граматика, без излишна граматика, без затормозяваща граматика. 

Но всъщност, искаме или не, граматиката ни заобикаля навсякъде, когато говорим или пишем и е по-добре да не я избягваме, а просто да я разберем. А освен всичко друго немският език е изключително логичен, такава е и немската граматика. Въпросът е просто да й схванеш логиката или някой да ти я подскаже.

Е вярно е, че след всяко правило следва дълъг списък от изключения, които според Марк Твен са повече от правилото, но дори и те са логични.

Затова не се плашете от немската граматика, а събудете лъва и го опитомете.

Запишете се на този уникален по рода си курс, който ще Ви докаже, че и немската граматика не е чак толкова лоша.

Курсът е изключително подходящ за всички, които ще полагат изпит за сертификат, Тест DaF,  Goethe Institut, Sprachdiplom и др.

Share on facebook
Facebook