BENNER NEMSKI

Защо да уча немски език?

Шегувате се, нали? Или това е риторичен въпрос? 

Ако все пак наистина се чудите, защо или дали да изучавате немски език, тези факти говорят сами за себе си.

  • Населението на Германия е 83 милиона души. Но немският език е официален език още и в Австрия, Швейцария, Люксембург и Лихтенщайн. Това е вторият най-популярен език в Европа след английския, а след излизането на Великобритания от Европейския съюз ще бъде със сигурност най-важният. И дори да се учудвате в ЕС много повече хора имат немски език за майчин, отколкото английски, испански или френски. И който е бил в Германия със сигурност е разбрал, че твърдението, че немците така или иначе говорят английски, съвсем не е вярно.
  • Германия е в челната тройка сред най-силните и бързо развиващи се икономики в света. Освен със силно развита промишленост Германия е лидер и в света на технологиите, фармацията и страната с най-голям износ в световен план.
  • Едни от най-големите и силни компании като BMW, DAIMLER SIEMENS, BOSCH, BASF, LUFTHANSA създават работни места и търсят специалисти по целия свят. И разбира се, говорещите немски език са с предимство! Освен това повечето вече имат филиали и в България.
  • 22 нобелови лауреати по физика, 30 по химия, 25 по медицина, 11 по литература и 7 лауреати за мир! Всички те са от Германия или Австрия, без да броим тези, които не са с роден език немски, но са получили образованието си в Германия или Австрия.

Мисията възможна

Ако и Вие сте един от онези, които многократно са започвали да учат немски език, и все са стигали до под кривата круша, загубвайки се в лабиринта от дълги думи и безкрайни изречения и не сте намирали верния път към езика, то това е правилното място за Вас!
Ние от Deutsch-Korrekt ще Ви изведем от лабиринта и заедно ще изградим мост между Вас и чуждия език, така че вече да не бъде така чужд и недостъпен, а приятен и интересен за Вас.

Курс по немски език за начинаещи

Нашите преподаватели- Вашата гаранция за успех!

Ние ценим личното отношение! Ако не сте сигурен и искате просто да се посъветвате или запознаете с преподавателя в избрания от Вас курс, не се колебайте да ни посетите.