fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово
Говори на Английски!
JUST TALK!​​

Разговорен английски

Най-трудният изпит по чужд език е, да можеш да го говориш в реални ситуации и с носители на езика. Въпреки многото часове обучение и отлични резултати на тестове много хора не успяват да преодолеят именно тази бариера.

За това ние предлагаме на нашите курсисти непременно и участие в разговорни курсове.

     В тези курсове не само ще обогатите речниковият си запас, ще активирате пасивните си знания по езика,но най-вече ще получите необходимата мотивация и подкрепа, които ще Ви помогнат да забравите за своите страхове при говорене. Курсовете са изцяло с практическа насоченост – оставете граматическите правила в учебниците и просто говорете!

 

Как протича обучението?

Темата за всеки урок е различна, пресъздавайки различна житейска ситуация, като например пазаруване в магазин, общуване с персонал, започване на непринуден разговор с непознат, как да стигна до, запазване на стая в хотел, спорт, кандидатстване за работа, интервю за работа и много други. 

По време на занятията, освен дискусиите, които водим, правим и презентации на теми, посочени от Вас.

Дни на провеждане: всяка неделя: 16:30 ч. – 18:00 ч. Цена: 15.00 лв. на посещение

Безплатни материали

Материалите, които използваме са специално разработени за това обучение от нашия екип преподаватели и методисти.

Подготовка за сертификати като FCE, CAE, TOEFL

Обучението при нас ще бъде полезно и при подготовката Ви за модул “Speaking” на международни сертификати като FCE, CAE, TOEFL.

Теми в курса

Вдъхновяващи личности

Със сигурност Ви е омръзнало да се представяте във всеки курс, който започвате, отначало и отначало. Затова тук Ви предлагаме да ни разкажете за една личност, която е била от решаващо значение във Вашия живот, било то реална или от произведение.

Разкажи виц

Не е задължително да е за англичани или американци. Но, който умее да разказва и да разбира виц на чужд език, значи е минал на по-високо ниво във владеенето на езика.

House, wife, children- the full catastrophe

Това не са само думи на Антони Куин от филма "Зорба-гъркът". Сигурно на доста от нас са ни познати и ще има какво да споделите.

Клиентът е цар и винаги има право

Ако работите с хора, клиенти или партньори, със сигурност често сте се чудили, как да запазите добрия тон. Е тук може много да научим от англичаните. Но и ако сте от другата страна - на клиента, е добре да научите, как да отстоявате аргументирано правата си.

Англия: разбираема и неразбрана

Всеки един от нас, които учим английски език, има изградена представа за англичаните и техните странни привички. За или против брекзит.

Америка - неограничени възможности

Дали всичко, което блести, е злато. Неограничени възможности, но ограничено мислене. Дали? И кое ограничава нашите възможности тук и сега?

Край на говорната бариера!

Възползвайте се от възможността да разговаряте на английски език в една неформална атмосфера, на чаша чай и бисквитки или тъмна бира.