fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

Учебна немска занималня 2020/2021

Край с писането на домашни до 22:00 ч.!

Подарете на себе си спокойствие и сигурност, че Вашето дете е в добри ръце след училищните занятия, при учители, които ще го дарят с вниманието, грижата и любовта си, че не просто домашните му са написани,  а че той е разбрал учебния материал и го е надградил с много допълнителни упражнения, експерименти, проекти и разяснения.

За нас, педагозите и психолозите от Deutsch korrekt е най-важно децата да се научат да мислят, не да заучат просто разни факти и теории, а да умеят да ги прилагат на практика, да се научат да правят причинно-следствени връзки между наученото.

Ние се стремим да възпитаме търсещи и самостоятелно мислещи личности, които задават въпроси и не се задоволяват с готови отговори и решения. Така изграждаме уверени в себе си деца с разнообразни балансирани знания и способности, които умеят да общуват и да изразяват и отстояват себе си. 

Занималня за ученици София Красно село

Най-голямата награда за нас е да виждаме, как стават все по-самостоятелни, решими и упорити и следват своите цели, полагайки нужния труд и усилия за постигането им.

Много често децата ни питат, какво означава да се научат да учат. Това е нещото, което ние всекидневно им внушаваме, както с разнообразните задачи, които им поставяме, така и с личния ни пример на непрестанно търсещи и развиващи се личности.


При нас ще намерите:

• Подготовка по учебните предмети, изучавани в училище;
• Самостоятелно писане и проверка от преподавател на домашните работи;
• Разясняване на учебния материал чрез примери, наблягане на местата, които са по-трудни за учениците, разглеждане на често допускани грешки при всеки един;
• Допълнителни упражнения, задачи, тестове, нагледни материали, експерименти;

• Всекидневно съпътстващо обучение по немски език. Ние не просто преподаваме немски език, ние живеем на немски. Децата се потапят в тази езикова среда и независимо, дали имат предварителни познания или не, проговарят езика, докато се хранят, докато играят, тичат, пеят или рисуват;

Уча немски език

• Просторна зала, огромна библиотека с детска и юношенска литература – както на български език, така и на немски и английски език, помагала, настолни игри и интерактивни пособия;

• Постоянна обратна връзка с родителите. Ние сме един екип и за нас е важно да вървим в една посока. Винаги можете да се обърнете към нас, независимо по какъв въпрос.

• Допълнителни дейности, организирани от нас или наши партньори: творчески  работилници, театрална школа, занимания по музика, танци, йога за деца, комуникативен тренинг, философия за деца, допълнителни курсове или уроци по езици, математика, БЕЛ.

Всички нашите ученици ползват отстъпка от цената на всички курсове и обучения, които се предлагат при нас.

Работно време

8.00 – 12.30 часа: първа смяна

12.30 – 18.30 часа: втора смяна

Период

15.09.2020 – 31.07.2021

През учебно време. (За ваканциите предлагаме целодневно посещение на занималнята срещу допълнително заплащане.)

Цена

280.00 лв. месечно

храна: 4 лв. за обяд

За училищата 34.и 36. СОУ предлагаме безплатно вземане/водене до училище

“Педагогиката e изкуството, от малки джуджета да създадем големи хора, мислещи се за великани.”

При нас няма да намерите малка стаичка пълна с ученически чинове, където децата да трябва да седят и след училище. Ние учим и се забавляваме в голяма и просторна зала. Когато трябва, седим и пишем, но често и си лежим на килима или четем любима книжка, сгушени в някое ъгълче, оцветяваме, апликираме. Понякога тичаме, правим гимнастика, йога, скачаме като зайци или като жабки, но така се учим активно, а и концентрацията ни е много по-добра.
Даниела Паунова
Управител/психолог
Занимания за деца

Всеки ден за нас е едно приключение. Взаимно се учим на търпение, любознателност, толерантност и емпатия.

Елате ни на гости!