fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

Учете немски език при най-добрите

Немски език за най-малките

Чудите се, дали вашето дете не е много малко, за да учи немски език?! Ако е проговорило на майчиния си език,  е най-добрият момент да започнете и с втори чужд език: А немският език е чудесен избор. Разгледайте нашите предложения и насоки за най-малките!

Езиков център Deutsch korrekt

Немски език за ученици

С помощта на нашата целогодишна прогрма по немски език за ученици, детето Ви ще успее да мине едно ниво по немски език, да се справя отлично в училище и най-вече да говори уверено на немски език. Както за начинаещи, така и за напреднали, ние ви предлагаме обучение в малки хомогенни групи, ръководени от умели преподаватели. Освен груповото обучение учениците могат да посещават и индивидуално такова, ако изпитват трудности или пък по-бързо искат да напреднат.

Немска занималня

Немската занималня за ученици от 1 до 4 клас е просто с един куршум два заека: От една страна детето Ви ще получи отлична подготовка за училище, ще учи в спокойна и приятна среда, а от друга ще изучава и интензивно всекидневно НЕМСКИ ЕЗИК. 

Няма да трябва да го записвате на други курсове или уроци. А ако го питате, какво правите по немски, ще Ви каже просто: Играем!

Немско лято в Deutsch korrekt

Изберете една от многото възможности за летни обучителни курсове по немски език за деца и ученици.
Осмислете времето им!
Езиков център
Deutsch korrekt

Обадете ни се!