fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

Реши задачите с лекота!

Индивидуални уроци по математика

За по-бързи резултати или когато разполагате с ограничено време личният преподавател е като личен треньор, който може обратвно да В върне във форма или да Ви подготви за нови състезания. Възползвайте се от тази възможност за Вашето дете!  То заслужава най-доброто!

Математиката често се възприема от учениците като особено скучен и труден предмет. В училище много от тях изпускат основен материал и виждайки после, че не се справят изцяло резигнират, вдигат ръце и казват аз не мога да решавам задачи. 

Тук учителят трябва да се справи с два проблема: от една страна: натрупаните фактологични пропуски на ученика, лиспата на разбиране на причинно-следствените връзки, но по-големият проблем е настъпилата тотална демотивация на ученика и чувството му за провал.

В такива ситуации е най-добре ученикът да посещава поне за известно време индивидуални уроци. За да си възвърне усещането, че и той може да се справи, че задачите не са непреодолима трудност и че всичко зависи от него и неговите усилия. 

Упражняването създава най-добрите

Честотата и продължителността на индивидуалните уроци определяте изцяло Вие. Разбира се с радост ще Ви помогнем в определянето им. Тук сте напълно гъвкави, така че, дори и сега да изберете една продължителност, винаги може да се промени според нуждите Ви и възможностите ни. Молбата ни е само своевременно да ни информирате за което, за да го съгласуваме в графика си.

Цени

Цена на уч.ч. е 18.00 лв.

При предплащане на пакет от 20 уч.ч. цената е по 15 лв. на уч.ч.

Учете се от най-добрите

Искаме нашите преподаватели да бъдат Ваши вдъхновители. При нас работят учители, за които работата с ученици е призвание, от онази порода даскали, за която всеки пази мил спомен от детството си.