fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

КУРСОВЕ ПО БЕЛ ЗА МАТУРИ
СЛЕД 4, 7, 12 КЛАС!

Скъпи родители и ученици,

след първия учебен ден на първокласник следващата важна стъпка в развитието на децата е успешното завършване на 7ми клас и кандидатстването в желаната гимназия и профил.

Това до голяма степен е определящо за бъдещия път на учениците, свързан със следване в университет и избор на желана професия и реализация. Особено след като матурата стана начална балообразуваща оценка и за така търсени специалности като право, психология, журналистика, тя реално замести кандидат-студентските изпити.

Затова разбираме напълно трепетите и притесненията както на родителите, така и на учениците в 7ми клас

Това ще е първият им голям изпит, който поражда страх и за който е по-добре да се подготвят от рано.

В тази ви битка не сте сами, ние сме насреща и с всички сили ще Ви подкрепим. Нашите опитни преподаватели по БЕЛ ще Ви помогнат да усвоите нужните знания, ще Ви вдъхват кураж, ще Ви мотивират.

 Защото за добри резултати на изпитите от Националното външно оценяване (НВО)  след 7ми или след 12ти клас са нужни задълбочени знания, умение да се изразявате в писмена форма, да познавате литературните творби и да пишете правилно. Нужни са обаче и увереност, решимост, спокойствие и хъс за бъдещо развитие. Всичко това ще намерите в нашите специализирани курсове за подготовка по БЕЛ и математика за Националното външно оценяване (НВО). 

 Курсовете са изцяло съобразени с учебната програма и изискванията на МОН
Но най-важното са уменията на преподавателите ни, които успяват да поднесат материала заинтригуващо и същевременно достъпно и така гарантират успехите на ученика и спокойствието на родителите.

 

Курсовете се провеждат през цялата учебна година и обхващат 135 уч.ч. по БЕЛ и 135 уч. ч. по математика, защото както казахме са нужни задълбочени познания за овладяване на материала, а не стрес в последните няколко седмици.

Обучението се провежда в малки групи от 4 до 8 ученика, защото само така може да се отдели индивидуално внимание на всеки един участник в курса, да се проследи неговото развитие, да се установят пропуските му, слабите, но и силните му страни. 

Освен това получавате:

  • Безплатен входен тест за определяне на нивото една седмица преди започване на курса. Резултатите се обсъждат лично с родителите и се начертава план за преодоляване на пропуските. При необходимост има възможност и за допълнителни индивидуални занимания.
  • Постоянна обратна връзка с родителите за следене на развитието и резултатите при детето им.
  • Безплатни пробни изпити: едни текущ и един в края на курса.
  • Безплатни материали и учебни помагала.
  • Безплатни консултации, в това число и за избор на учебно заведение и кандидатстване.

Примерен график на заниманията

Курс Дни Час Начало Цена
БЕЛ НБО 4ти клас
събота или неделя
16:00 - 18:25 ч.
23.09.2023 / 85 уч.ч.
790,00 лв
БЕЛ 7 клас
събота или неделя
09:00 - 13:30 / 13:00 - 17:30 ч.
23.09.2023 /125 уч.ч.
1120.00 лв
Литература матура 12 клас
събота или неделя
08:00 - 12:25 /13:00 - 17:30 ч.
23.09.2023 / 125 уч.ч.
1120,00 лв.
Предучилищна подготовка
сряда или събота
16:30 - 17:30 ч
23.09.2023
580,00 лв.

Английски език А1 – С1

Английски език за деца

Английски език за ученици

Практическа английска граматика

Обадете ни се!

Ако не намирате подходящи часове или предпочитате индивидуална форма на обучение, свържете се с нас, за да обсъдим различни варианти.

Блог

В блога ни ще намерите интересни и полезни статии относно обучението по БЕЛ и изпитните компоненти. Съвети и трикове, които биха Ви били от полза, както при
справянето Ви с материала, така и за самия изпит.