fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово

Курсове за ученици
2020/2021

ученическа занималня София Борово

Ако за Вас солидното и качествено образование на детето Ви е на първо място, както и неговото емоционално и психическо развитие, то тогава тук в Езиков център Deutsch korrekt сте  на правилното място. Предлагаме Ви обучение по немски и английски език за всички възрастови групи, както и курсове по математика и български език и литература.

Обадете се и запазете навреме място за своето дете!
Групите са малки и местата са ограничени!

Ако учите немски на игра, всичко е лесно и забавно, подарете на децата си това преживяване и удоволствие. Така ще развие положителна нагласа към езика и ще свикне с мелодията и структурата  на езика по един напълно естествен и ненатоварващ начин.

Независимо, дали Вашето дете учи немски език като първи език или е започнало с английски и сега започва с втори език немски, при нас ще намерите курсове за всички нива. За тази цел учениците са разпределени в малки хомогенни групи, което е много важно за по-бързото напредване.

Всички учат английски език. Но по-важното е какво научават и дали го говорят. Много често срещаме пораснали деца, учили 5-6 години в училище и по школи, а реално неможещи да водят обикновен разговор. Не пропилявайте тези най-ценни години на детето Ви. Нека то натрупа реални знания, които да са му от полза за в бъдеща. 

За една успешна подготовка за изпити за IELTS, TOEFL, Test DaF, Goethe-Zertifikat, DSH сме предвидили отделни курсове, които целят трениране на изпитните компоненти. Така учениците ще са по-спокойни и уверени на изпита, а и по-мотивирани да продължат в по-високо ниво.

Който не владее добре родния си език, не може да научи отлично и чуждия! Затова подкрепяме учениците в изучаването на български език. Ако на детето Ви предстои изпит или матура по БЕЛ, доверете ни се и оставете подготовката му в ръцете на професионалисти. Предлагаме както обучение в малки групи, така и индивидуални уроци.

Математиката е философията на живота. Не е нужно всички да бъдем математици, но е важно да разберем основите на математическото мислене. В това искаме да помогнем и на децата. Подготовката за матурата е всъщност подготовка за живота. Математиката не е важна, важно е изграждането на мисленето.

Добре дошли
там где знание живее

Ако детето Ви изпитва трудности в ученето, има проблеми с концентрацията или имате нужда просто от съвет за бъдещото му образование, не се притеснявайте да ни потърсите. Освен педагозите в езиков център Deutsch korrekt работят и психолози, с които бихте могли да се консултирате. И да изработите план за обучение на детето.