fbpx
0878229244
ул. Солун 45, София кв. Борово
При индивидуалното обучение цялото време за говорене е Ваше!

Индивидуално обучение

Най-добри резултати за най-кратко време!

Много често готовите курсове за определено ниво не са подходящи за дадени курсисти, защото те имат стари знания по езика, които могат бързо да бъдат активирани, но от друга старна не са напълно достатъчни за дадено ниво. В такива случаи винаги препоръчваме индивидуално обучение до достигане на даденото ниво и възможност за включване впоследствие в съответната група. Безсмислено е да се започва винаги отначало и отначало, и да се губи ценно време, съобразявайки се с групата, при положение, че са налице доста познания по езика, въз основата на които може бързо да се наваксва и да се върви напред. Всеки със сигурност знае от личен опит, колко демотивиращо е това, да се започва винаги отначало, докато темите за запознаване напълно ни опротивеят.

Ако Ви предстои скорошно пътуване или работа в чужбина със сигурност няма да е удачен вариант за Вас да изберете стандартен курс ниво А1.1., който се води по определен, предварително зададен план. 

Много по-добре за Вас ще бъде да започнете индивидуално обучение, в което да се наблегне на теми, които ще са Ви полезни в работата или за пътуването. Надали за целите на това Ви обучение ще Ви е необходимо да учите минало разказно време или страдателен залог.

Нашите обучения

Ние сме тук, за да ви помогнем в обучението по:

Обучение по Немски

Индивидуално обучение по английски език

обучение по немски език

Индивидуално обучение по немски език

уроци по италиански

Индивидуално обучение по италиански език

френски език уроци

Индивидуално обучение по френски език

обучение по испански език

Индивидуално обучение по испански език

български език уроци

Индивидуално обучение по български език

При нас няма граници!

Защо да ни се доверите?

Защото сме наистина добри в това, което правим!

Индивидуален план

Първото нещо, което ние правим при избора Ви на този вид обучение, е да дефинираме целите Ви, да изясним, какви са Вашите потребности по време на обучението и да определим, кои са най-срещаните говорни ситуации, за които ще Ви е нужен езика. 

На базата на това ние избираме за Вас подходящите учебни материали, с помощта на които по-бързо и приятно да достигнем до заложените цели. Ръководенето и стриктното вървене по даден учебник е само за преподаватели без опит, които се страхуват да излезнат от статуквото. 

Удобно за вас време на провеждане

При индивидуалните уроци имате възможност да избирате времето на провеждане и броя на часовете, както и насочеността на обучението.

Индивидуалната работа с преподавател дава възможност да се съобразим изцяло с Вашите досегашни познания по езика, както и с целите на обучението Ви.

Вдъхновени преподаватели

При нас от нашите преподаватели ще получите нужното индивидуално внимание, постоянна мотивация, да вървите напред, идеи от практиката, как по-лесно да учите думи или да ги свързвате в изречение. Интересни теми, които да разглеждате и които отново да Ви мотивират за още и още.

Немски Език за Ученици

Преодоляване на говорната бариера

Ако имате желание и мотивация наистина бързо да научите езика, това е най-добрият вариант.

Срещите се провеждат изцяло на чуждия език и комуникативният елемент е на първо място. Така че и най-тежките говорни бариери нямат шанс и бързо капитулират. Ако към това добавите и всекидневна форма на обучение, можете да бъдете спокоен, че успехът Ви няма да закъснее.

Неслучайно моделът на подготвителния клас в езиковите гимназии в България е толкова успешен и признат по света.

Всекидневното занимаване с чужд език е главната предпоставка за да започнете да мислите на този език.

 

Учене в тандем

Ако имате Ваш приятел, партньор, близък, който също би искал да изучава дадения език и има близко на Вашето ниво на познание и цели, можете да направите тандем.

Това е полуиндивидуална форма на обучение, с която хем ще имате възможност да избирате, кога и колко да са часовете Ви, хем и цената ще бъде съответно по-ниска.

А и не на последно място ще имате партньор за разговори по време и след занятията, с когото да споделяте както радостта Ви и емоциите от изминалите занятия и Вашия напредък, така и трудностите и препъни-камъчетата по пътя на изучаването на чуждия език. Това ще бъде един чудесен взаимен мотиватор, защото знаем, че все пак споделената радост е двойна радост, а споделената мъка е половин мъка.

Особено се препоръчва за ученици, които искат да напреднат по-бързо, но и да не загубят от общуването с връстниците си. 

Изберете Вашия индивидуален план!

Индивидуално обучение

цена:  25,00 лв./уч. час 

Индивидуално обучение

пакет 20 уч.ч. – цена: 400 лв.

Тандем

35.00 лв./ уч.ч.

Нашите курсисти за нас

Нели Трошева
Read More
Заслужаваше си всичкото време, средства и усилия многократно.
Силвия Иванова
Read More
Благодарение на индивидаулното обучение при Дани, нейната всеотдайност в работата си и непринуденост в общуването започнах работа в Германия без стрес, защото учих не само езика, а и знаех толкова много за самата страна и култура на тази нация. Благодаря!
Cvetelina Nikolova
Read More
Наложи се да ползвам услугите на езиковия център за дъщеря ми, която беше записала ДЗИ по Немски език. Въпреки късното записване, веднага се отзоваха! Страхотно отношение и коректност. Само за три месеца постигнахме отлични резултати. Дани, огромно ти благодаря за всичко!🥰
Previous
Next

Станете част от глобалния свят!

Няма човек, който да не може да научи чужд език!

“Аз не съм по езиците” или “На мен езиците не ми вървят” са само извинения за да не започнете. 

Заповядайте при нас и ние ще ви докажем, че мисията е възможна!

Сами ще се учудите от отличните резултати, които ще постигнем заедно. Доверете ни се и започнете сега.

Ние ще бъдем до Вас на всяка крачка по пътя Ви!

Редовно ще следим за Вашия напредък и ще даваме правилната насока на обучението Ви.