Чуждоезиково обучение за студенти

Чуждоезиково обучение за студенти

В повечето висши учебни заведения е задължително изучаването на чужд език. За съжаление, обаче занятията се провеждат веднъж седмично с голяма продължителност, при която обема нова информация, който студентите трябва да усвоят е огромен. Това е и основна предпоставка за неуспешното полагане на изпита по чужд език в края на семестъра.

Като опитни филолози, ние в Езиков център Deutsch korrekt знаем, че ключов фактор за доброто усвояване на един чужд език е честотата на изучаване – колкото по-често, толкова по-добре.
Затова, ако Вие сте студент и срещате сериозни затруднения в изучаването на немски или английски език, ние с радост ще Ви помогнем да преодолеете трудностите, както и наистина да научите езика. 
Предлагаме групово и индивидуално обучение по немски и английски език за всички нива (А1- С2) по Европейската езикова рамка. 

Възползвайте се от големите ни отстъпки от таксата и за двете форми на обучение, както и безплатна консултация за определяне на езиковото Ви ниво с наш преподавател, на място в нашия офис. –

Намираме се в гр. София, кв. Борово, ул. Солун 45 ( в близост до бул. България и бул. Гоце Делчев). 
За допълнителна информация относно предстоящи курсове позвънете на тел.: 0878 229 244 или следете актуалната информация в сайта ни. 


Заповядайте, очакваме Ви!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *