Целогодишно обучение по английски език за ученици

РАННО ЗАПИСВАНЕ ЗА ЦЕЛОГОДИШНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА НОВАТА 2019/2020 ГОДИНА

   Езиков център Deutsch korrekt предлага целогодишни курсове по английски език за деца и ученици на възраст между 5 и 18 години. 

Занятията за най-малките се провеждат два пъти седмично с продължителност един учебен час (45мин.) по системата ‘Welcome to our world’ на National Geographic. В това ниво най-малките ни курсисти научават основни думи и фрази на английски език. Чрез песни и игри децата полагат основите на своите знания по езика. 

За по-големите ученици уроците са по 2 учебни часа (90 мин.), два пъти седмично. 

Учениците на възраст 7-14 г. се обучават по системата ‘Wonderful World’. 

В зависимост от нивото и възрастта на децата, с помощта на тази учебна система те научават нови и интересни  неща за света през английски език, обогатяват лексиката си и граматическите си познания. Интересните текстове и впечатляващи снимки от цял свят са само част от нещата, които ще превърнат обучението на детето Ви в приятно, същевременно полезно пътуване. Представят се също нови граматически структури и конструкции, както и лексика, посредством които децата развиват устната си и писмена комуникация.

 Най-големите ни ученици изучават английски език по системата Close-up, която е изключително интересна за всеки тийнейджър, тъй като темите, които са включени в уроците са съвременни и модерни, като например „Фейсбук“, „Инстаграм“ и много други. И двете системи са на издателство National Geographic.

 Обучението се осъществява в малки групи, съобразени с нивото и възрастта на децата. Часовете на провеждане на занятията са съобразени с училищните смени. 

За да сме сигурни, че детето Ви ще се включи в подходяща група, нашите преподаватели и методисти по английски език провеждат консултации с всяко дете. Освен двете посещения седмично, Вашите деца получават възможността да посещават безплатно допълнителни часове за консултации (по преценка на преподавател), които се провеждат всеки петък през цялата учебна година.

   Запишете Вашето дете до 30 август и вземете 20% отстъпка от редовната цена на курса.

 Тъй като знаем, че лятото е предназначено повече за почивка и по-малко за учене, предлагаме на своите ученици кратък преговорен курс в рамките на 3 седмици (6 посещения) по един астрономически час през месец септември. Посещавайки курса децата ще успеят да си припомнят лексиката и граматиката, изучавани в предходното ниво, като по този начин няма да изпитват затруднения в следващото. Преговорният курс е безплатен.

 

За повече информация позвънете на тел.: 0878/229 244 или на 02/850 40 31

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *