Езикова школа Deutsch korrekt София

Езиково обучение в Deutsch korrekt

Бъдещето започва от днес с Deutsch korrekt

Името Deutsch korrekt е познато на много хора, които са търсили начин да научат немски език така, че да не забравят всичко веднага след приключване на курса, както често се случва, а да могат да си служат ефективно с него в дейността си.

За далновидните родители, които са решили да насочат децата си към езика на най-успешната европейска страна и една от водещите в световен мащаб, Езиков център Deutsch korrekt също е предпочитан избор.

                   Какво предлагат за децата в Езиков център Deutsch korrekt?

Обучение по немски и английски език за деца от 3-5 год.

  • Малчуганите играят, пеят, танцуват, рисуват, творят и така неусетно научават чуждия език. Без изпитвания, без оценки и стреса от необходимостта да се самодоказваш. Просто игра, която води до качествено знание и умение!
  • Курсовете за ученици от 1 до 12 клас се провеждат в малки групи, в спокойна и ползотворна обстановка, която стимулира децата към активност и ангажираност. Преподавателите работят индивидуално с децата, за да предизвикат интереса им към езика и той да остане постоянен. Заниманията са два пъти седмично сутрин или следобед, а има и съботни групи.
  • Немска занималня за ученици: от предучилищна възраст до 4 клас.
  • В Deutsch korrekt действа целогодишна полудневна занималня за малките ученици. Графикът е съобразен със смените на учениците, а заниманията са в малки групи, до 8 деца, така че всяко от тях да получава максимално индивидуално внимание. Освен обучение по немски, децата получават помощ в подготовката на домашните си, допълнителни часове по основните предмети – български език и математика, разнообразни занимания по приложни изкуства и игри в свободното време. Всичко това в спокойна и приятна обстановка, под непрекъснатите грижи на квалифициран педагог.
 
  • През ваканцията пък започва забавната Лятна занималня в Deutsch korrekt, където децата продължават разширеното изучаване на немски, подготвят се за следващата учебна година, но и много се забавляват, като творят, учат се да изразяват себе си по различни начини, запознават се със света на науката, музиката, танцовото и театрално изкуство по интересен и привлекателен за тях начин.
  • В Deutsch korrekt ще откриете също индивидуално езиково обучение, курсове по италиански, руски, испански, творческа работилничка и философия за деца, подготовка за матури по БЕЛ и математикаи още много образователни услуги за малки и големи.
 
  • Защо да изберете Deutsch korrekt?
Движещият мотив на преподавателския екип в Езиков център Deutsch korrekt  е да направи така, че децата да заобичат немския и английския език така, както самите преподаватели ги обичат. Затова всяко дете получава лично отношение, за всяко дете се търси най-ефективната форма на обучение, така че то да се почувства уверено и неусетно, но сигурно да започне свободно да общува на чуждите езици. Задачите, поставени пред екипа, се изпълняват прецизно, с внимание към детайлите, следвайки целите и очакванията на родителите за обучението на децата.

Качеството е основен приоритет в Deutsch korrekt. Центърът предлага обучение по всички нива на Общата европейска езикова рамка, която цели постигането на единен стандарт при изучаването на чужди езици в страните Членки на Европейския съюз. А то започва с определяне на нивото – услуга, в която езиковият център има богат опит и извършва с изключителна прецизност.

Не се притеснявайте от погрешна стъпка – първото занимание е безплатно и ако прецените, че това не е подходящото място за Вашето дете, можете да се откажете, а внесената сума ще Ви бъде възстановена. Но останете ли, разчитайте на гъвкавост, малки групи, консултации и специално внимание по всеки проблем, свързан с обучението.

Кой и как преподава в Deutsch korrekt?

Езиковият център разполага с висококвалифицирани преподаватели, носители на живия език, завършили образованието си и живели дълги години в страната, чийто език преподават. Специалисти, мотивирани да дадат всичко от себе си, за да проговорите чуждия език. В Deutsch korrekt целта е децата да постигнат постоянни и полезни знания, а не просто да минат поредното ниво.
Преподаването в Deutsch korrekt не е рутинен процес, а непрекъснато търсене на свежи и идейни решения, привлекателни и приобщаващи децата. Добрите резултати тук се постигат чрез динамика, структурираност и разнообразие на учебния процес.

 

  • Къде се намира Deutsch korrekt?

Езиковият център е на лесно достъпно място: ул. „Солун” 45, на 5 минути от бул. „България” и  спирка „Мотописта” на трамвай 7.

Ето и контактите, по които можете да се свържете с екипа и да зададете въпросите си:
Тел. 0878 229 244; 02  850 40 31

Имейл: info@deutsch-korrekt.eu
А в сайта и фейсбук страницата на Deutsch korrekt ще намерите още много информация за обучението, услугите, цените:
https://www.deutsch-korrekt.eu
 
Бъдещето започва от днес! Това е водещият принцип за всичко, което правят в Езиков център Deutsch korrekt.
 Тук и деца, и възрастни намират качествено обучение по немски и английски език, което им дава трайни знания с реални резултати в практиката, за едно успешно европейско бъдеще.
Източник: https://popotam.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *