Нашите преподаватели

Доверете се на нашия екип от опитни и вдъхновени преподаватели. Заразете се с тяхната страст и любов към чуждия език и знанието!

Даниела Паунова

Управител/немски език

Целият ми съзнателен живот е свързан тясно с немския език. След завършване на немска гимназия с получаване на Deutsches Sprachdiplom, продължих образованието си в СУ, специалност немска филология, макар и това да не беше моята мечта. След няколко години следване и успоредно преподаване в България, все пак реших да последвам мечтата си, да уча психология, макар и в Германия. След завършването ми в Свободния университет Берлин и няколко години, точно 10 всъщност, там, се прибрах обратно в България и започнах работа като офис мениджър и човешки ресурси отново основно с немски клиенти. Но преподаването и работата с хора винаги чудесно са се допълвали и така 2018 г. сбъднах и тази своя мечта, отваряйки езиков център Deutsch korrekt.

Екатерина

немски език/английски език

Здравейте, казвам се Екатерина и съм учител по немски език на малки и големи в Езиков център Deutsch korrekt.

От 8 години преподавам този интересен език и помагам на хората да преоткрият един нов свят, света на езиците.

Да бъдеш учител не е професия, то е настроение към живота и дейност, която може и трябва да се практикува по всевъзможни начини.

Евелина Николова

английски език

Започнах изучаването на английски език на 6 годишна възраст и от тогава до днес английският език заема по-голямата част от ежедневието ми. Възпитаник съм на СУ „Климент Охридски“, специалност „английска филология“. Преподавателската ми кариера започна през 2013 година и продължава до днес. Имам опит в обучението на деца, ученици и възрастни. Харесвам преподаването, защото ми носи удовлетворение това да виждам, как хората научават нови неща и радостта им, когато започнат да ги прилагат на практика в ежедневието си. Работата ми ме среща с нови, различни хора с най-различни професии, от които аз също научавам много нови и интересни неща.